Koos heeft een selectief geheugen wat betreft: Ricky Bartels.

Nico:  Delict gedrag?

Koos: ja ze gooien daar alles op. Als je twee scheten laat is ook delict gedrag. maar in ieder geval..die chemie was er wel weer,laten we het zo zeggen. maar ze was getrouwd natuurlijk en ik had toen al gezegd,toen ik vrij was, tegen Astrid,in 1979 was dat dan. Die verkering,verloving uit gemaakt en je verdient veel beter en een man met vijf kinderen. Nou ze was dus getrouwd en ze had een dochter van veertien en een van zestien. En haar man, een wereld gozer, bas heet ie, dus geen seks laten we het zo zeggen. Dat kan ik niet maken weet je wel, zij ook niet en toen ging ik terug naar de gevangenis en toen kwam ze ook nog op bezoek. En toen kregen we allebei kanker, haar man ook kanker zeg hé. Niet te geloven allebei kanker. Nou die kwam bij mij nog op bezoek,samen met Astrid kennis maken. Nou die vond het goed. Die vertrouwde me ook helemaal. We deden ook niks, ja kusje ,kusje. En dat was het dus dat ging al die tijd goed, en toen zat ik in een inrichting, nee dat was in Scheveningen al.En toen ging ze met een ander vreemd, weet je wel zo. Ik dacht ik herken je niet meer weet je wel. En toen kregen we een beetje een woordenwisseling , begon ze me verantwoordelijk te stellen omdat ik me broer een brief moest schrijven over wat hij haar had aangedaan had. haar auto in de brand gestoken. Mijn broer Frans weet je wel, in 1981. Ik zeg dat is mijn familie. ja als je van me houdt, dan doe je dat. Ik zeg: “waarmee ben je bezig weet je? :

Nico:  Dat was Astrid?

Koos: Ja. En als je het niet doet, dan hou je nog meer van je familie. Ik denk ik ken je helemaal niet meer. Toen ik hier zat heb ik haar een brief geschreven dat de chemie er vanaf is, dat het zo niet meer door kan gaan.

Nico:  Die woont nu in Tiel?

Koos:  Ja, ze zei van,, ja toen ik hier zat liet ik haar dat weten

Nico:  Maar ze kwam uit Den-Haag Koos?

Koos: Ja Astrid is degene die Stolk bijvoorbeeld ook eh..

Nico:  Maar hoe heet zij van haar familienaam dan?

Koos: Duivenbode

Nico:  Duivenvoorde ken ik wel.

Koos: Duivenvoorde is weer een bewaarder.

Nico:  Oh ja ja

Koos: Maar in ieder geval zij was toen,hoe heet dat..Nou ik zit hier, ja ik kom gelijk bij je op bezoek, dertig kilometer is het maar, half uurtje rijden, en elke keer als ze belde, dan ging ze erover heen weet je wel. Dat ging helemaal niet meer goed. Ik dacht dit is ook het laagste wat je kan doen. ja die Astrid van toen is er niet meer.

Nico:  Nee die Astrid van toen is er niet meer.

Koos: Dat zei ik ook tegen haar.

Nico:  Maar dat is het zelfde met die Ingrid hé?

Koos: Ja die Ingrid heb ik nooit meer gezien.

Nico:  Die was ook niet zo oud hé koos?

Koos: Weet ik niet 24,25,26.

Nico:  En die was zo gek als een deur hé Koos.

Koos: ja blijkbaar wel.

Nico:  Die was sadistisch en alles, daar hield ze van hé. Die kon je wel ff neerslaan af en toe.

Koos: Nee, nee

Nico:  Maar daar hield ze wel van?

Koos: Ja dat weet ik niet. haar man flikte dat wel, dat was een turk. Ze had een Turks kind.

Nico:  oh een Turks kind.

Koos: Ja Yassin.

Nico;  En die kwam ook uit Den-Haag,

Koos: Ja, nou die kwam ergens anders vandaan volgens mij, maar die woonde op het laatst in Den-Haag.

Nico:  Ja een mooi modelletje hé.

Koos: nou dus Astrid dat is al drie maanden zo, ik heb nog gevraagd stuur je mij de foto”s terug. Ik heb haar foto”s gelijk terug gestuurd. ze heeft die foto”s nog steeds niet terug gestuurd,

Nico:  Haha ja die kijk af en toe nog steeds naar je.

Koos: Nee misschien de pest erin  of zo. het is gewoon over,het is die Astrid niet meer.

Nico:  Nee natuurlijk niet het is nu al zolang geleden.

Koos: Ja maar die chemie, weet je wel zo, waar ben je mee bezig weet je wel? ja en frans Ik zeg: : wat ken ik daar aan doen? jaren 1981 daar heb ik geen schuld aan “. Ik zeg: “dan schrijf je hem een brief. Toen begon ze te schelden. je kan de pleuris krijgen en de kanker krijgen. Nou ik had zelf kanker en haar man ook. Ik denk je gaat even te ver.

Nico:  Even haar keeltje dichtknijpen als ze zo door gaat. ( op het moment dat ik het zeg denk ik: nee daar is ze te oud voor dat doe je liever bij kinderen.)

Koos: Nee nee ff te ver. Ik denk dit gaat toch stuk. Dit is al stuk. Ik moet het alleen even aangeven. En misschien wilde ze het niet doen, dat weet ik niet. Drie regeltjes, het is over,uit.Hup, daaaag.

Nico:  Weg wezen

Koos: Wegwezen, ja precies.

Nico:  Zo is het dan ook. dat heeft ook helemaal geen zin.

Koos: Ik zal best wel een relatie willen hebben hoor.

Nico:  Nou dat kan ik wel regelen voor je hoor.

Koos: Het moet wel een leuke vrouw zijn. een jaar of veertig vijftig.

Nico:  Wel een oudere vrouw?

Koos: Ja wat dacht je dan 26? of zo.

Nico:  ja

Koos: Gek. Die trap daar toch niet in.

Nico:  Nou een Braziliaanse. ooh daar hou je niet van hé.

Koos: Nou dat maakt niet uit. maar die trap daar niet in. Ze krijgen te horen waarvoor ik zit. Je moet iemand hebben die een beetje hersens heeft natuurlijk.

Nico:  Ze moeten zichzelf hier aanmelden?

Koos: Ze gaan natuurlijk in gesprek hier met de maatschappelijk werker, die stelt natuurlijk enkele vragen: weet je waarvoor koos vast zit en wat hij gedaan heeft?  “boon omgezaagt zei ie “, u kunt weer gaan Zit voor fraude, hahaha

Nico:  Ha ha een boom omgezaagd,

Koos: Een bos omgehakt.

Nico:  Oh oh oh

Koos: Wil je een bakkie jongen?

Nico:  Ja doe maar een lekker bakkie Koos. Een boom omgezaagd haha

Koos: Of een oud vrouwtje helpen oversteken.

Nico:  Ja arme vrouwtjes. Ach ja Koos,ben je nou nooit bang geweest, au m”n ruggetje, dat je met ander dingen werd geconfronteerd ben je daar nooit bang voor geweest?

Koos: Winkel diefstal of zo?

Nico:  ha ha. Wat een schik. nee even serieus.

Koos: Nee erge delicten heb ik nooit gepleegd. Auto diefstal of rijden zonder rijbewijs.

Nico:  Een vreselijke man ben je koos. Je kan het fantastisch vertellen.

koos: Nee wat dat betreft ben ik schoon.

Geeft Nico koffie en Nico zegt:  “je knijs het als de brandweer.Wel mooi hé die tv.”

Koos: Mag je ook niet hebben in Scheveningen. Je mag niks hebben daar in Scheveningen.

Nico:  Helemaal niks/

Koos: 43 centimeter tv

Nico:  Hoe noem je zo ding? Een flatscherm?

koos: Ja.

Nico:  Allemaal kleine tv  in Scheveningen  hè.

Koos: ja twee jaar terug moest ik een tv huren. Vijf gulden. ik zei ik zit levenslang, ik zat er al drie jaar. Dan heb ik zo een tv voor dat geld wat ik hier betaal. daar moesten ze even over nadenken

Nico:  Moeten ze daar over nadenken?

Koos: ja ja ik zei dat begrijp ik, die tv kan je bij mij ook huren.

Nico:  ja 5,60 hè koos?.

Koos; Ja 17 euro in de maand geloof ik. ben je helemaal gek”geworden? Ik zit al een tijdje, maar zo maf ben ik ook niet weet je wel. “ja maar die ander jongens doen het ook”. Zou mij een rotzorg wezen.

Nico:  ja dat moeten die andere jongens weten.

koos: ja die andere is  44 centimeter. Die had ik in de Mes-dag,die had ik toen ook al in Scheveningen. nee 43/44 centimeter. maar later hebben ze 55 ingevoerd.

Nico:  ja later mocht het wat groter. ja ze deden toen allemaal een beetje moeilijk, ook met film net, dat was ineens afgelopen.

Koos: ja dat was ineens ook afgelopen.

Nico:  Ja de tweede kamer weer hè.pornofilm kijken nou dan kan niet hè .

Koos: En die gasten dan die een uitkering hadden? Dat is echt schandalig. op tv zag je gezinnen met drie kinderen die moesten het doen van 3/4/5/ 600 gulden  en die gasten kregen ieder maand 14/15 honderd gulden.

Nico:  Eten koken.

Koos: Plus nog een keertje wat ze in de maand er hier bij verdienen 200 gulden.

Nico:  ja ik had toen ook mijn WAO.

Koos: Er zaten daar jongens die wisten van gekkigheid wat ze met hun geld moesten doen.

Nico:  ja klopt.

Koos: Die ene had 10/12 paar laarzen weet je wel nah.

Nico:  ja te gek ze hadden veel geld, ook buiten de tbs om. Ik zat in Scheveningen kreeg ik ook gewoon me invaliditeitsgeld door betaald. Dus had ik ook onder me bed twee kisten vol staan met snoep goed,sigaretten en shag en net wat je zegt ook allemaal gekke dingen kopen.

Koos: Ja maar die ene, die Willem had net een nieuwe  dvd speler was twee maanden oud. en dan kocht hij weer een andere soort en dan verkocht die andere weer weet je wel. de bewaarders vonden het wel lekker dan had je net die dvd die kwamen net et. die waren in het begin 35/40 gulden weet je wel

Nico: Ja ja

Koos: Die kocht hij dan en dan gaf hij die aan de bewaarders.

Nico:  ja die pakken ze wel aan hoor.

Koos: Ja.

Nico:  ja dat kan allemaal wel ja.

Koos: maar ik weet het niet joh,ik heb daar niet zo”n zin in. Ik heb natuurlijk wel mijn eh..wat ik wel zal willen zien weet je die Deltawerken dat vind ik heel mooi. Ik heb het op tv gezien met de opening van Beatrix.

Nico;  Ja ja.

Koos: In 83 geloof ik 84/85 dat zou ik weleens willen zien weet je wel.

Nico:  Ja natuurlijk.

Koos: Dat vind ik wel spannend. Ik zou weleens een hele dag in een auto willen zitten,nou niet in een boeven wagen.

Nico:  nee in een gewone auto.

Koos: lekker rond rijden in Nederland weet je wel Amsterdam en een beetje door Den-Haag,kijken hoe het allemaal veranderd is. ( In gedachten dek ik: ja om dan weer je slacht offers te zoeken.)

Nico:  Nou dan schrik je je eigen ik weet niet wat.

Koos: Ik zou ook wel best naar een voetbal wedstrijd willen weet je wel. nee nee dat is teveel. lekker een strand wandeling maken ja een eind willen fietsen ja dit soort dingen allemaal, maar echt rondom vaste plekken of zo. ik zei net al je hebt wit en zwart en daartussen is het grijs, dat grijs gebied dat heb ik ook gehoord je hebt tegenwoordig van die leef boerderijtjes daar zitten ook mensen die eigenlijk niet meer terug willen in de maatschappij weet je wel.

Nico:  ja.

Koos: In Overijssel in heel Nederland heb je dat. Zit je daar met zijn tienen of met zijn vijven. Kijk moet toch in alle stilte gebeuren. het moet niet zo zijn dat als ik op straat loop dat ik word achtervolgd door de pers of zo

Nico:  Ja ja

Koos: En ja daarbij ik weet niet hoe het met mijn gezondheid gaat.

Nico:  Ja Koos  daar heb je het over gezondheid dat gaat mij ook niet zo goed af. Mijn gezondheid gaat wel behoorlijk achteruit en ik ga waarschijnlijk of dinsdag of woensdag ga ik weg. eén van die twee dagen op zeker ga ik weg. dan moet ik ook wel, ik moet eerst maandag naar de dokter toe. Ik moet al die papieren hebben voor daar in Thailand en het ziet er toch allemaal niet zo goed uit. want me linker arm is mijn bloeddruk niet goed en de rechter kant wel dus ik moet al die tijd medicijnen  blijven slikken, Ik ben voor mezelf al bezig dat zeg ik je gewoon eerlijk bij. Dat ik toch geen geheimen mee wil nemen mijn graf in. dat ik toch ook wel een paar dingen ken dat dingetje nog herinneren bij Thalia de bioscoop in de Boekenstraat werd er toen ook eentje dood geschoten is ook nooit boven water gekomen.

Koos: Nee dat weet ik niet.

Nico:  Nou goed nou weet ik daar nog aardig wat over te vertellen. daar ben ik natuurlijk zelf bij betrokken geweest dat is ook nooit uit gekomen maar dat ga ik eens ff allemaal op papier zetten allerlei andere dingen enneh en ik bedoel dan doe ik misschien toch nog iets goeds weet ik veel ik weet het niet.

Koos: ja goed.ze moeten je er niet voor kunnen straffen natuurlijk.

Nico:  Nee dat kan niet meer Koos is toch allemaal al verjaard,  maar ik bedoel.

Koos: Al zou het verjaard zijn dan komt het wel op jou rooster.

Nico:  Dan komt het op mijn rooster Koos> Ik bedoel

Koos: dat betekent wel daarvoor dat je Thailand uit moet dat je crimineel bent natuurlijk.

Nico:  Nee nee

Koos: Nee?

Nico:  Nee ik bedoel dat na

Koos: na je overlijden.

Nico: Ja als je overlijdt dat het dan zoals jij bij wijze van, je dagboeken schrijft en dat je zegt ik ga me verhaal vertellen of wat je daar net tegen mij zei. Als ik  niet naar een tbs-inrichting kan dan gooi ik alles op tafel op je sterfbed. Zou jij dat niet doen dan? Ik wel.

koos: Ik heb mijn biecht al gedaan. Ik dacht echt dat ik dood ging. Ik zal je vertellen wat er gebeurde met mij weet je. het kind in mij wilde gewoon biechten weet je wel Toen is er een pater gezocht in Scheveningen en toen voor een bisschop of een priester hij zegt: “een pater mag geen biecht afnemen “Ik zeg ja dat weet ik ook wel en toen kwam er een priester uit Scheveningen.

Nico:  meen je dat Koos?

Koos: Ja.

Nico:  dat is knap.

Koos; ja ja het gevoel je weet maar nooit.

Nico:  ja dat zeg ik ook.

Koos: Ja

Nico: Dus  meer wat je.. alles opgebiecht?

Koos: Ja gewoon wat ik gedaan hebt wat ik je verteld heb

Nico: Wat een ander niet weet heb je allemaal verteld.

Koos: ja dat zijn geen zondes weet je wel zo Stolk is geen zonde.

Nico:  Nee dat is ook geen zonde Koos. je zit daar mee.

Koos:  Nee nee maar zulk soort dingen wat ik geflikt heb met die kindermoorden dus eh ja zeker weten ja.

Nico:  ja maar hoe heet dat maar enkel die drie of andere alles opgebiecht?

Koos: Nee nee ja alles wat ik je verteld heb ja daarom zei ik ook ik heb misschien wel duizend inbraken gepleegd die man wist niet wat hij hoorde. die dacht natuurlijk dat ik voor een overval zat, twee fietsen en een kinderwagen had gejat

Koos heeft hier een selectief geheugen ik sta op het punt om te zeggen en wat je me vertelde in 1994 dan. Ik hou me nog even in. En wacht het juiste moment af. Koos is  ook slim als het te heet onder zijn voeten word dan kan hij snel overschakelen op iets anders.

Nico:  Ja ja

Koos: Dus voor mijn gevoel ben ik daar klaar mee. maar op schrift zal ik zeker wel opschrijven ja, Dan moet ik toch iemand zien te vinden weet je wel,of jij wil meewerken?

Nico:  Ja

Koos: Zo van dat dat iemand is die systematisch helemaal gaat onderzoeken wat ik nu beweerd weet je wel en goed onderzoek net zo als kranten knipsels zijn er nog. Wie zitting hadden tijdens mijn veroordeling die zijn er nog..

Nico:  Ja net zoals die kranten knipsels. Kijk die kranten schrijven ook van alles. dan denk ik bij mezelf zou Koos wel eens bang  geweest zijn dat andere, zo Freddy de Been  die nog met iets anders komt aanzetten, want ik las toevallig over dat meisje bartels?

Koos: Weet ik niet.

Nico:  Ja Bartels ook met chloroform en eh..

Koos: Nee nee nee.

Nico:  Nou goed maar dat stond in de krant je weet wel die kranten schrijven ook van alles koos. daar gaat het niet om. maar toevallig ook met chloroform en een beetje de zelfde plek als bij die andere.

Koos: Nee dat kan niet dat was bij ons thuis toch. dat kan helemaal niet.. of was het bij mij op de Zuidwal. daar moeten gebeuren nee maar dat eh om dat op te schrijven ik heb daar geen moeite mee.

Nico:  Nee je schrijft goed koos>ook als je me een brief schrijft.

Koos: Ik heb er geen moeite mee het is voor mi alleen maar in die zin. Kijk ik heb in die zin er geen moeite mee in het gedrag van de politie hè . Ik weet niet of je het gezien hebt. je heb het natuurlijk niet gezien was in 2003 toen het op de tv was.

Nico:  Nee dat heb ik nooit gezien.

Koos: Vuile huichelaars en dat boek ook weet je wel en niemand die. ja de Mes-dag natuurlijk. die gingen natuurlijk wel vragen stellen, ik kon het allemaal weerleggen weet je wel enne maar goed. dan vroegen ze met wie had Hertogs nou contact ja met Freddy de Been en over de andere mensen hoorde je niks van weet je wel en dan komt het nog een keer op de tv die voorlichter van de justitie weet je wel, moet je kijken hoe ze er om heen draaien, wel eens geholpen met een rijbewijs doen mensen wel eens meer. Waar staat dat dan? In 2000 of enne in 1979 78/77/76 toen had ik me rijbewijs toch al? In 76. Waarom moest dat contact door gaan79/80. Zulk soort dingen allemaal. Kijk en dat gaf natuurlijk een hele ander wending.

Nico:  Ja ja.

Koos: En dat hebben ze natuurlijk verzwegen weet je. En wat ik je heb verteld van die Zweedse meisjes. dat is ten koste gegaan ook van die Zweedse meisjes.

Nico:  Ja.

Koos: Ja want mijn zaak moest opgelost worden weet je wel en ze hadden natuurlijk hun nodig natuurlijk die kroon getuigen. dat is het hele eieren eten gewoon.

Nico:  Ja, tja.

Koos: Vanmorgen was op Nederland 1 diegene die dat boek had geschreven, die Sytze van der Zee. Die heeft de Zuidwal geschreven dat boek, die was op de tv. Hij heeft nou weer een boek geschreven over de tweede wereldoorlog.

Nico;  Oh.

Koos: ja dan gaat hij vertellen hoe hij er mee is om gegaan. maar dan gaat hij een boek schrijven, hij is een kind van een NSB.er gaat hij een boek schrijven over mensen die joden aangeven hebben en dat waren ook joden onder elkaar. Hij schrijft  ja,  van:jullie hebben elkaar ook zelf aangegeven. die joden  dus.

Nico:  ja ik vind het boek niet zo goed geschreven Koos. dat zeg ik er eerlijk bij.

Koos: Nee ik heb toch niet gereageerd weet je wel want het is.. Ja ik heb het boek moeten lezen.

Nico: ja uiteraard.

Koos: Ik denk flikker op.

Nico:  ja natuurlijk het is een boek…

Koos: De mes-dag heeft er behoorlijk last van gehad. Ze liepen op het laatst, al die therapeuten  en die behandelaars liepen allemaal met dat boek weet je wel. En “kom eens Koos “En dan kwam ik “hey wat is dat “Ik zeg: “Hoe bedoel je met wat is dat “Ja met name over Stolk dan hè “ja moest je daar dan niks voor terug doen dan ? “Ik zeg: “nee ”

Nico:  maar andere zaken die er in staan daar kwam de Mes-dag niet mee aan die vonden alleen Stolk interessant. ( In gedachten denk ik: Ze lijken veel op kees en Peter dat hoor ik elke dag Stolk Stolk en nog eens Stolk )

koos: Die andere zaken waren allemaal te weerleggen maar dat hebben ze in het boek niet weergeven natuurlijk.

Nico:  Nee maar het is wel lekker  voer voor de de psychiater natuurlijk.

Koos: Ja ja

Nico;  Die Bartels is gevonden ook met chloroform en hoe zit dan Koos?

koos: Ja dat heb ik toch al verteld, dat had ik je al verteld toen het boek er niet was.

Nico:  Oh dat weet ik toch niet.

Koos: had ik allemaal al verteld ik moest een delict scenario schrijven. Toen ik binnen kwam moet je een delict scenario schrijven.

Nico:  oh en wat vertelde je daar over dan?

Koos: Hoe het gebeurd was.

Nico:  Nee over Bartels

Koos: Nee niet Bartels , die andere met..we hebben toch ook zelf een vrouw met chloroform weg gemaakt.

Nico:  Ja ja

Koos: Maar die heette geen Bartels

Nico:  Hoe heet die dan?

Koos: weet ik niet meer, maar geen bartels. Nou dat heb ik allemaal verteld alleen het geen..

Nico:  Maar die was ook dood toch?

Koos: Nee nee.

Nico:  Oh jij met Freddie toen?

Koos: Met Freddie ja.

Nico:  Met een verkrachting gewoon.

Koos: Die hebben we keer samen meegenomen.

Nico:  ja dat zei je toen.

Koos: Maar ze hebben daar..

Nico:  Maar in dat boek  staat over Ricky Bartels..

Koos: Nee dat zeg me niks.

Nico:  Die was ook gevonden daar bij die camping en ook met chloroform en daar  daar wer dan..

Koos: Ja eh..

Nico:  Koos ook van verdacht.

Koos: Nee ik werd er helemaal niet van verdacht

want ik ben er nooit over gehoord.

Nico:  Nee maar…

Koos: Maar ik weet wel want de recherche zegt bijvoorbeeld van ten minste, dat staat in het boek. kan je na gaan de maatschappij die denkt niet door. Zegt de recherche: “ja hij is voor drie veroordeeld en die andere.. maar niet verder onderzocht.: Nou daar ben je dan lekker mee.

Nico:  Ja dat zeg je goed.

Koos: ja daar ben je lekker mee en nou ga ik daar niet tegenin natuurlijk weet je wel. Zij ook niet. het zal mij een rot zorg wezen. Zij hebben zoveel niet onderzocht en daarbij natuurlijk ook in 1986/87 toen kwam natuurlijk het DNA – profiel dat werd hier een beetje geaccepteerd. Alleen in Engeland was het toen al rechtsgeldig laten we het zo zeggen, maar hier in Nederland ging het daarvoor al in 1986 1987 naar Engeland toe met sporen. zodoende werd het DNA universeel op het laatst werd het rechtsmatig geaccepteerd.

Nico:  Ben je wel eens bang geweest als er dan DNA was,dat daar ook weleens wat uit zal komen?

Koos: Nee.

Nico:  Ja nou maakt het toch niet meer uit alles is verjaard.

Koos: Nee maar anders had ik het toch al lang gehoord.

Nico:  Ja dan had je het al gehoord maar ze hebben daar nooit naar gezocht Koos. omdat…. het is toch al dertig jaar geleden.

Koos: Nee al zouden ze wel wat hebben gevonden hebben, het kan nooit van mij wezen, ik heb het gewoon niet gedaan. En zij zeggen niet dat ik het heb gedaan, maar ze zeggen: “wij vermoeden het dat hij het gedaan heeft “.

Nico:  Klopt.

Koos: Dat is heel wat anders natuurlijk.

Nico:  Dat zeg je heel scherp.”                                                                                                                                         Koos: Dat is ook zo. precies zoals ik al zei, van nou ja op de Zuidwal.. ja ja wat wil je daarmee zeggen weet je. dat zien ze ook met die jukebox die vinger afdrukken staan op de jukebox “ja je komt toch in die zaak “Zegt die recherche “oh ja daar had ik nog niet over nagedacht.

Nico:  Ongelooflijk.

Koos: Maar ik bedoel met die DNA hebben ze natuurlijk sporen weet je wel, bloedsporen of wat dan ook, sperma. nou dan kunnen ze natuurlijk wel dan doen ze nu al weet je. Ook al vinden ze mensen van twintig of dertig jaar geleden..

Nico:  Om dat boven water te krijgen. Maar als ze een coldcase maken  als daar dan..

Koos: Ze hebben die gozer toch ook opgepakt van die Puttense moordzaak….

Nico:  Ja.

Koos: En waarschijnlijk nog een moord weet je wel/

Nico:  ja het zijn er waarschijnlijk twee.

Koos:Die krijgt waarschijnlijk ook levenslang.

Nico:  Ja natuurlijk dat wordt je cel maatje misschien hier wel.

Koos: Nee ze zitten hier allemaal voor zeden.

Nico:  ja tuurlijk.

Koos: Nee ik heb niks te vrezen wat dat betreft helemaal niks.

Morgen praat Koos verder over  Michel  Stoks, Willem van der Steen en Ludo de beukelaar. Alle drie moordenaars en kindermoordenaars.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s