Koos kan het leuk vertellen. Maar klopt het wel allemaal? Het is blijven schaken met hem.

Koos: Ik kwam half vijf,kwart voor vijf vrij. En toen zij eh en toen kwamen ze erachter dat Stolk ook nog een keer op bezoek was geweest. En toen zei de andere kant, die zei van, ja maar misschien is hij wel eerder vrijgelaten.Aangezien hij contact heeft met een rechter weet je wel. Dat stond bij de administratie als je uitgeschreven wordt, kwart voor vijf half vijf. Ze moesten mij daar niet verder over horen. Ik had er helemaal geen ene moer mee te maken.

Nico:  Zo is het? Ja maar dan gaat het allemaal een eigen leven leiden natuurlijk.

Koos: In feite mag de recherche zich er helemaal niet mee bemoeien,de rechter heeft uitgesproken. Dat boek is helemaal buiten mijn weten om, ik heb er geen antwoord opgegeven

Nico:  En je heb er nooit wat aan kunnen verdienen dan?

Koos: Nee die kerel heeft gewoon de stukken van de recherche gekregen. En toen de recherche hoorde/las in de krant.

Nico:  Nou ja er zijn er nogal wat van verkocht.

Koos: Weet ik niet. Toen de recherche hoorde dat ik…Toen de recherche las in de krant dat ik in de Mes-dag zat en die Anker zich daar profileren, kijken hoe ik… Koos gaat met verlof en weet ik het allemaal. Toen is dat boek geschreven en toen hebben ze die vader van Thialda Visser geloof ik opgetrommeld en die hebben ze zo ver gekregen dat hij voor de TV ging vertellen dit en dat en weet ik het allemaal. Vrij emotioneel geweest allemaal en bij Netwerk was dat.. En er waren enkele rechercheurs bij, Ja Zwart, ja we zullen er voor zorgen dat hij er nooit meer uitkomt. Ik denk nou ja.Ik heb er goed over nagedacht, over gesproken weet je wel. Aan de andere kant mogen ze dat doen want de rechter heeft beslist.. En sinds die tijd is het ook gestopt in de Mes-dag, naar aanleiding van dat boek en het tv programma hebben ze me terug gestuurd naar de gevangenis. En hun zeggen nee, dat heb er niks mee te maken.Ik zeg jullie liepen allemaal met dat boek. Zo is het gegaan. En vergeet niet die DNA was er toen wel he. Toen niet in het begin. Maar in 83/84 wel.

Nico:  Dus daar hadden ze nog wat mee kunnen doen volgens jou?

schaakspelKoos: Tuurlijk, als ze dat gevonden hebben en reken maar dat ze het hebben,want het gaat allemaal de diepvries in De kledingstukken worden altijd bewaard.

Nico:  De kledingstukken,daar heb je het over, er stond in het boek: een deken? Wie heeft die deken nou gebracht,of aan de recherche  afgegeven? Het ging om een deken met sporen.

Koos: Dat weet ik niet. Ik vermoed de garage in Scheveningen.. maar mijn wagen en hoe hij aan die deken komt dat weet ik niet. Ik ga wel mijn bank eruit halen en de stoelen en die deken laat ik bij hem achter? Weet je wel zo.

Nico:  Omdat je het ineens over kleding hebt.

Koos: Heb je ook dat stuk gelezen van in Heesd? Dat ik zei van ja.

Nico:  Ja toen waren ze aan het graven.

Koos: Ja toen waren ze aan het graven met dreg en graafmachine.

Nico;  Maar hoe kom je nou op het idee om dat te zeggen?

Koos: Ik werd in Heerlen gehoord en ik werd bewaakt alsof ik het koninklijk paleis wilde gijzelen en de medicatie,met slaaptabletten. Ik heb verteld dat ik naar buiten moest en dat  ik dat helemaal niet wilde . Ik had er helemaal geen zin in. En ze bleven maar doordrammen weet je wel daar. Ik denk ik ga jullie iets vertellen wat helemaal niet waar is, maar dat weten zij natuurlijk niet. Ze zaten te geilen en ik weet ook wel dat zij natuurlijk weten dat ik hier in Brabant op de camping gestaan heb. Dus dat verhaal kon ik geloofwaardig overmaken, maar wel in die zin van “ ik wet het niet zeker.” Ja dat geeft niet we gaan wel kijken.

Koos verteld het leuk maar niet voor 100 % maar 1000% heeft hij die moord samen met Fred de been gedaan. In 1994 was hij er zo trots op om het te vertellen. En te zeggen: “ die vinden ze nooit meer”

Koos: Ik zeg;  “ we” ik praatte over  “we “  Ja het moet en hoekje wezen, een bergje weet je wel zo.Toen zijn we die nacht zijn we daar heen gegaan, maar ja dat was in 1980 en dat ik het laatst op die camping gestaan heb was 1973, ze hebben daar een  hele snelweg aangelegd, dus ik kon helemaal niets meer terug vinden die richting, ik denk ik hou gewoon die richting aan naar Oss. Ja Oss ja. En toen reden we daar op zo boeren weggetje, op zo heuveltje. Ik zeg volgens mij is dat het. Ja ja dat is goed. Toen hebben ze me terug gebracht naar Heesd op het politie bureau geslapen. En toen wamen ze me halen. Zat ik daar “s Morgens om elf uur toen ik wakker werd, lekker gegeten. In zo commando bus, met handboeien. En met een hand kon ik dan nog wat broodjes en cola pakken. Zo zag ik die graafmachine al die bulten daar weghalen wet je wel zo. Ja ik denk ze kunnen de tyfus krijgen.

Nico:  Dan was je er even uit.

Koos: ja dan was ik er even uit en een ander onderwerp. Toen kwam Duynstee naar het politiebureau in Heesd, want die had dat natuurlijk gehord van de rechter-commissaris. “ Koos heeft bekend “ of weet ik veel wat. Heb niks bekend. Ik wilde ban die druk af. En toen zei ik tegen hem het is gewoon een lul verhaal Hij zegt: “ dadelijk vinden ze Duitse helm of zo. Dan is dat ook opgelost Hij zei ja ik moet het nu gaan vertellen, ik zei: “ je verteld niks want dan knallen ze maar te plekke neer.”

Nico:  Ja ja.

Koos: Ze waren kwaad natuurlijk

Nico:  Ja ze hebben aardig wat werk moeten verrichten toen.

Koos: Ja psychologisch, waar moet je dat op….Je wordt op een brug gezet en ja. Achteraf,als ik nu terug denk, heb ik het ook wel te gek gemaakt. In Wassenaar ook met die kerel, die probeerde me gevoelige kant,toen had hij het over mijn hond. Ik had een Deense dog weet je wel. Ik zeg ja een lief beest, zat ik zo te lullen. Toen ging hij daarop verder dat mijn hond afgemaakt zou worden,ging hij daar een paar uur over, nou niet alleen over mijn hond, maar de gevoelige kant, breken  weet je wel. Toen hing zijn tong uit zijn mond van het lullen. Hij bleef maar lullen. Ik zat maar koffie te drinken sigaretje te roken  weet je wel. Ik denk ik pak je keihard terug nu.  Weet je wel. Ik trok die stelling voor me zelf, als je het niet gedaan hebt, dan moet je dat ook in je ontkenning laten blijken. Ik zeg: ” ben je getrouwd? ” ja zegt hij. Ik zeg: ” ze zal zeker wel blij zijn dat je op gerot bent.”

Nico:  haha

Koos: Ik zag hem kijken  weet je wel. Ik denk als hij een wapen had gehad had hij me  ter plekke neergeschoten.

Nico:  ja dat soort dingen heb je onthouden Koos.

Koos: ja die deed zijn best natuurlijk.

Nico:  Maar het is natuurlijk een boek, ja, er staan een hele hoop dingen in die best wel waar zouden zijn natuurlijk en er staan ook dingen in waarvan je denk tja.

Koos: Beetje aangedikt

Nico:  Een beetje aangedikt?

Koos: Behoorlijk aan gedikt.

Nico:  Nou ja het verbaast me natuurlijk wel, je weet overal wel een klein beetje  van mee te vertellen. ja ik weet natuurlijk niet hoe je aan die kennis komt?

Koos: Uit de stukken. Ik heb al die stukken. van hier tot hier. Veertien van die dossiers. En ik krijg ze iedere keer, al zat ik in de beperkingen, ik kreeg die stukken. Ik kon precies aansluiten  weet je wel.

Nico:  Ja dan ga je er over na denken als je het zo kan lezen natuurlijk.

Koos: dat waren verklaringen die nergens op sloegen, ik hield me vast aan die verklaringen wat ik in het begin had gezegd. En die getuigen verklaringen, dat waren de belangrijkste verklaringen waar de rechtbank , dacht ik toen he., waar de rechtbank van zegt: Wie is die vent dan die daar gezien is door die man met de telelens,wie is dat dan? daar ging niemand verder op in  weet je wel. Een schaamhaar dat gevonden is, vergeten ze allemaal.

Nico:  En die was niet van jou?

Koos: Nee natuurlijk niet. dan hadden ze dat allang voor me voeten gegooid. En die voet afdruk.

Nico:  Ja kijk Koos….

Koos: Snap je?

Nico:  ja snap ik.

Koos: Met bloed dan

Nico:  Ja nee, wat je me nu verteld feitelijk is jij heb het gedaan ja dat is waar je nu over praat Edith Post he.

koos: ja.

Nico:  je weet he. Dat heb je ook tegen me verteld je heb dat gedaan je heb haar vermoord. maar die schaamhaar en die voetafdruk zijn niet van jou. Dat zal van een ander geweest zijn die zal haar best wel seksuele gemeenschap met haar hebben gehad dat moet wel ander komt die schaamhaar niet te voorschijn natuurlijk. Die kan niet zomaar uit je broek vallen.

Koos: Er is ook kleding gevonden dus….

Nico:  Nou daarom. dat zal dingen geweest zijn  hoe heet die ook al weer.

Koos: Robbie Satter.

Nico:  Nou!! eh..maar jou stelling is altijd geweest nou wat ze niet kunnen bewijzen. Daar hou ik me mond over dicht.

Koos: Nee, ik heb al die tijd gewoon mijn mond dicht gehouden.

Nico:  ja dat bedoel ik.

Koos: Ja al kwamen ze met iets aan waarvan vast stond dat is iemand op de Zuidwal 20 dan zei ik nog ik weet van niks  weet je wel.

Nico:  ja, nee dat snap ik dat snap ik.

Koos: Hun moeten met bewijzen komen.

Nico:  Nee, maar ik bedoel daar mee te zeggen. je bent altijd ontkennende verdachten geweest en je heb al die dingetjes aan elkaar geplakt van nou eh….

Koos: Wat voor mij goed was.

Nico:  Ja, wat voor jou goed was. Die man  die zie jou niet met die telelens. dan is jou verhaal klaar.

Koos: Ja. En Duynstee die was ook natuurlijk voor of van Stolk he.

Nico:  Ja.

Koos: Moet je nog Koffie?

Nico:  ja lekker doe maar een bakkie.Oh Duynstee ja.

Koos: Met dat gevoel heb ik ook gezeten in de recht zaal

Nico:  kan ik even lekker staan ( heb last van me been en Koos zet koffie kan ik even ze cel goed bekijken.) Wat een badkamer he Koos. het is toch niet te geloven.

Koos: Lekker he.

Nico:  ja weet je dat is toch wel lekker zo hoor. Een aardige badkamer. Met scheerapparaat erop.

Koos: ja. In Maastricht had ik een beetje zitten te sparen, weet je want toen kon ik al die spulletjes kopen natuurlijk dit heb ik allemaal hier gekocht he. Dit en die bank

Nico:  Oh ja het bankstel

Koos: Bed had ik immers terug al of nee dat had ik allemaal al,

Nico:  Moeten ze jou geen bed geven dan?’

Koos: jawel maar dat is eh eh.

Nico:  Zo kuip-bed en vogel kooitje heb je niet meer.

Koos: Nee, als ik zeker weet dat ik hier kan blijven dan neem ik een vogeltje.

Nico:  Maar wat wil je nou Koos. Wat is nou de bedoeling van die mensen. want die zeggen van jou dat je te behandelen bent.

Koos: Behandelen.  Nee nee nee dat is van de advocaat.

Nico:  Oh dit is jou behandeling.

Koos: Nee dit is mijn advocaat die zegt gewoon. Wil je het lezen:

Nico:  ja als het mag.

koos: Ja natuurlijk. Nou hij zegt RSJ gaat naar de RSJ weet je zo. RSJ is : Raad van Strafrechttoepassing. die hebben me al vijftien of vijftig keer gelijk gegeven. Enfine je zal het wel lezen. En ik heb je verteld van die rapporteurs weet je wel die zeggen dan hij is detentie geschikt. maar dat is de vraagstelling helemaal niet.

Nico:  nee nee.

Koos: dat hadden ze moeten vragen van eh die TBS’ers zullen ook wel detentie geschikt zijn.

Nico:  ja natuurlijk.

Koos: Ze hadden moeten vragen of ik te behandelen ben.

Nico:  Ja!

Koos: Dat niet alleen  ik moest wel naar een behandeling gestuurd worden. maar justitie stuurde me terug. ja lees het maar.

Nico:  Ja

Koos: het is ongelooflijk. hier je koffie;

Nico:  dank je wel Koos. Klasse jongen.

Nico:  En nou moet je dat nog eens zien  voor elkaar krijgen Koos> wat denk je zelg? dat je nou daar naar toe kan…of dat ze daar eh…

Koos: Tweede keer TBS kliniek, Nou ja zegt ie. dat dien we sturen we jou wel naar een TBS kliniek long stay. ja dat is niet de bedoeling natuurlijk.

Nico:  ja. long stay kom je helemaal niet in aanmerking voor verlof he Koos?

Koos: Nou begeleidt.

Nico:  oh hier kom je met begeleidt verlof dat kan?

Koos:  Nee.

Nico:  Dat bedoel ik.

Koos: Er gaan wel wat mensen op bezoek thuis onder begeleiding weet je wel.

Nico:  Nou ja.. als nou een familielid van jou he. zeg maar dat er wat gebeurd met Arie he zou je daar naar toe kunnen?

Koos: dat weet ik niet.

Nico:  Nou dat is weer afwachten Koos.

Koos: Ja die zaak komt binnenkort voor

Nico:  Ja… ( ik lees een stuk uit de brief van de advocaat) ” in de zaak aanwezig zijn”  Oh dan ga je er wel naar toe?

Koos: Ja.

Nico:  exceptioneel de hoofdpersoon over de behandelingsmogelijkheden dan bij het uitgangspunt de vraagstelling zou moeten zijn dat de cliënt gelijk wil stellen voor reguleer TBS-geplaatsten.

Koos: dan een kliniek he.

Nico:  Ja. ” bij voorkeur vraagt cliënt te rapporteren die klaarblijkelijk in 2007 van Mes-dag had moeten kunnen afmaken.

Nico:  ja dan zit er toch nog wel wat in.

Koos: Ja,de psychotherapeut van de Mes-dag he, die was het helemaal met me eens.

Nico:  Ja.

Koos: Die zij ook dat heb met dat boek te maken.

Nico:  Ja nou dat denk ik ook. ja als je het boek zo lees nou dan eh nogmaals Koos er zullen best

wel dingen in staan dat je zegt nou ja.

Koos: Met wat ik heb gedaan?

Nico:  Mm hm.

Koos: Wat ik gedaan heb en de suggestie dat ik er meer vermoord heb dat is voor hun rekening.

Nico:  Dat is voor hun rekening. dat zal Koos niet vertellen. ha haha.

Koos: Nee daar weet ik niks van.

Nico:  Ja ik geloof je wel. ( dus niet)

Koos: Daar weet ik echt niks van.

Nico:  Tegen mij hoef je niet te liegen. Ik bedoel nogmaals ik ben geen officier ik ben je gabber.

Koos:  daar weet ik niks van. luister goed als ze me hadden kunnen pakken daarop hadden ze me zeker gepakt.

Nico:  Ja dat met ik wel eens met je.

Koos: Dan hadden ze het zeker gedaan nou ja.

Nico:  Maar hoe heet dat, mensen laten je maar in ongewisse ook zo met dit.

Koos: Schijnbaar niet. want die Zweedse meisjes laten ze vallen, zo kan je het ook zien.

Nico:  En wil je niet voor jezelf he. Wil je dan niet voor de ouders het weten van die Zweedse meisjes, ten opzichte wat die gekke hebben gedaan.

Koos: Ik vind van wel eigenlijk

Nico: Ja en dat het voor jou zelf ook een beetje voordeel zal zijn.

Koos: Nou ik weet niet of het in mijn voordeel  is. Want kijk. het moet natuurlijk wel verteld worden. En de recherche de Belgische recherche. Die kinderen zijn in België gevonden, dus is het een zaak van de Belgische recherche.

Nico:  het is een Belgische zaak. tenzij ze weten waar ze vermoord zijn.

Koos: Ze kunnen uitgeleverd worden natuurlijk.

Nico:  ja als ze weten waar ze zijn vermoord, daar gaat het om.

Koos: Ja dat weten ze toch, ze hebben ze toch gevonden.

Nico:  Ja maar dat wil niet zeggen dat ze daar zijn vermoord?

Koos: Nee, maar…

Nico:  Jij heb die Emy de Boer  ook daar gedumpt.

Koos: Ze zijn via Den-Haag geweest, Ze zijn in Den-Haag gesignaleerd. Postkantoor, Jan Hendrik Straat door.

Nico:  ja dat snap ik. maar waar zijn ze vermoord?

Koos: Ja dat weet ik niet. Waarschijnlijk daar.

Nico:  Toch wel daar?

Koos: Ja waarschijnlijk daar

Nico;  dat is wel belangrijk natuurlijk om dat te weten.

Koos: Waarschijnlijk wel, met dat wapen natuurlijk. Een van die wapens komt uit ons arsenaal. Je koopt toch wel een van die wapens, maar die wapens werden wel gebruikt voor overvallen.

Nico:  Is het jou wapen geweest Koos?

Koos: weet ik niet.

Nico:  Omdat je daar toch wel op hamert. want ze hebben met dat wapen nooit wat gedaan he.

Koos: Nee.Die Smith en Wesson, die Ingrid zogenaamd he. gewoon een lul verhaal.. maar waarom moest dat gebeuren, waarom?

Nico: Smith en Wesson  of magnum?

Koos: Magnum.

Nico:  Oh Smith en Wesson.  ja joh!!

Koos: Waarom moest dat gebeuren waarom moest dat gebeuren? Ik weet zeker, de Belgische recherche vroeg ook naar die wapens, noemde ik ze op. Walter PK. Nou Smith en Wesson en nog een paar van die olifantengeweren, die gebruikte ik nog voor de overval, daar zat hij tussen natuurlijk,tussen die Magnum volgens mij, toen verteld ik het ook tegen Ingrid weet je wel tering hoer met je boenk boenk verhaal, dat is gewoon een lul verhaal. de recherche heft natuurlijk ook gedreigd,want ze heeft een kind.

Nico:  Wat een teringlijders he

Koos: Zo is het gegaan zo is het echt gegaan. Die zaak is verjaard dat zei de rechercheur.

Nico:  Alles wat in het boek staat is verjaard Koos. Alles daar kunnen ze in principe niks meer mee.

Koos: Als die Zweedse ouders nog leven,of die nabestaanden, die krijgen te horen waarom is dat geschreven, dat komen ze er achter dat hun als kroongetuigen gediend hebben

Nico:  En nog gerespecteerd ook in principe.

Koos: Ja. In feite de moordenaars van de Zweedse meisjes is (mijn) kroongetuigen

Nico:  Kijk alles is verjaard, in die zin Koos. Je kan er nooit meer voor veroordeeld worden. je kan wel en dat zal nooit verjaren…..

Koos: Maar dan gaat er wel een put open natuurlijk en dat weet de recherche ook.

Nico:  En dat is natuurlijk wel prettig voor de mensen. He want ik herinner me….

Koos: Maar of het ook prettig voor mij is!!

Nico:  Ze kunnen niks meer met jou Koos. Ik bedoel het is verjaard en niemand is daar meer voor te veroordelen.
Koos: Het gaat niet om het veroordelen, het gaat erom, kijk die recherche, ik zit al zo lang. En ze ontmoeten een actief iemand. Die niet geestelijk kapot is. Ze weten ook wel dat ik weet dat het verhaal niet klopt. maar om dat ik mijn bek heb gehouden. maar zal ik mijn mond open doen. zoals ik nu bij jou gedaan heb. Hoe het allemaal zit en hoe het is gegaan is. Dan wordt het een heel ander verhaal. Waardoor laten we zeggen. de politie van toen,de recherche van toen er maar een potje van gemaakt hebben. Om die zaak maar voor de rechter te krijgen. Daar hebben ze andere zaken voor laten liggen. hebben ze mensen gebruikt die dan zelf ook moorden gepleegd hebben. daar komt het in feite op neer.

Nico:  Ja dat zeg je goed.

Koos: De rechtelijke macht komt aan de orde, dat stomme lul verhaal van Stolk. Ik proefde het op de tv, er was iemand van…een woordvoerder van justitie was op tv Die zei: ”  ja maar die rechter…ach die heeft hem geholpen met zijn rijbewijs” daar is het toch nooit bij gebleven,dat weten ze donders goed.

Nico:  Ja ja.

Koos: Snap je?

Nico:  Ja ze zijn bang voor de beerput Koos.

Koos: En dan krijg je weer. wat jij zegt, en wat jij denkt. Of het nou wel waar of niet waar is, dat heb ik je al gezegd. Dan krijg je van: Waarom doet die rechter dat? Snap je? En als ze dat weer gaan ophalen en ze komen achter andere dingen aan en ze horen van mij hoe of wat, dat er toch wel meer aan de hand is. Wat heb die rechter bij mij op de Zuidwal te zoeken dan?

Nico:  Ja dat zeg je goed.

Koos: nee maar snap je? En of het nou waar is of niet,dat doet er niet toe. dat is punt een. maar het is wel onderzocht, en het is na te trekken.

Nico:  Het is vandaag aan de dag nog na te trekken natuurlijk.

Koos: ja precies en dan krijg je een hele andere gedachten.

Nico:  Want zo lang geleden is het toch niet dat tv programma met Anker?

Koos: Hoe bedoel je?

Nico:  Met die Anker, wanneer was in 2005 of zo?

Koos: Nee.

Nico:  Dat tv programma.

Koos: Ja dat was natuurlijk naar aanleiding van, omdat…daarom heeft de recherche het gedaan>Om de maatschappij  te laten roepen oeh-aah dit of dat, kijk eens een kindermoordenaar dit en dat.  het zal best wel weet je wel. maar het is natuurlijk ook een vorm van de media binnenhalen. De maatschappij en weet ik het allemaal. En hij is zo gestoord als een deur. ja natuurlijk was ik ook gestoord als een deur. Tijdens de delicten weet je wel. Die historie, vandaar dat ze zeggen ” niet behandelen ” Kom ik er uit bij wijze van spreken. En ik ga me verhaal doen bij iemand , zoals bij jou, en daar kunnen ze wat mee.. Ja dan ben ik vrij. dan kunnen ze me nooit meer oppakken. hoef ik alleen maar dat en dat te zeggen. En uitkijken dat ze niet iemand op me af sturen om me koud te maken.

Ja. Hier moet ik toegeven dat Koos hier echt wel gelijk in heeft. Dat is ook het enige waar ik hem gelijk in geeft. Het is te gek voor woorden dat het onder  de mat is geschoven. Wat de rol van Stolk is geweest. Je  inderdaad ga je dan  anders  denken. Als je alles op een rijtje zet. En Koos verteld de waarheid? Dan is door Stolk zijn drang, van kinderporno. Zijn er kinderen vermoord. Ergo er aan medeplichtig is geweest. De moord op Thialda Visser. 

Maar pas op!

Uit jaren lange ervaring weet ik. Als je, pak hem beet. Zo kleine 26 uur heb gesproken  met  zo psychopaat en bijna alles over hem weet. Dan moet je oppassen dat hij geen mens wordt. En zie je hem niet meer als monster.Ik bedoel daarmee dat sommige mensen hem regelmatig bezochten. En die het manipuleren van hem niet zagen. Dat telt ook voor de psychiaters en psychologen. Wat mezelf betreft: Ik heb Koos na dat! Hij de moorden had gepleegd. Altijd als een monster gezien. En Koos kon mij niet manipuleren. En helaas lopen er nog steeds meer van dat soort monsters rond.En het stop helaas nooit.

Morgen nieuwe ontwikkelingen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s