Wat waren Koos zijn vaardigheden om kinderen mee te lokken?

Met veel ongeloof het P.B.C rapport gelezen. het onderzoekend team is van mening dat indien er sprake kan zijn van de mogelijkheid van een perspectief ander dan een levenslange detentie, dat het dan mogelijk en gewenst is koos voor behandeling ex art 13 Wetboek van Strafrecht in aanmerking te laten komen. Een behandeling is wenselijk om daarmee het recidive-risico te beperken en een behandeling is ook mogelijk omdat Koos behandelbaar is.

Waar zit het recidive gevaar dan? Hij heeft levenslang

Emy de Boer
Emy de Boer

Koos zijn verklaring omtrent Emy de Boer. koos zegt; Ik werkte in deze periode niet meer in de Mayfair, maar in Scheveningen “De Toys ” nadat hij met een hele club snuivers op pad was gegaan keerde  s,morgens rond half negen huiswaarts en zag hij een meisje naar later bleek Emy de Boer , voor een verkeerslicht staan. Door Koos,s hoofd zou toen de gedachten gegaan zijn: “die zou  wel eens mee kunnen nemen ”  Hij zou haar de weg gevraagd hebben en gaf haar te kennen dat hij een video recorder op een school moest afgeven. Hij vroeg haar hem te helpen met sjouwen, waarop zij erop inging en hij haar meelokt naar zijn woning aan de Zuidwal. Hier aangekomen zou  zij aanvankelijk de indruk hebben gehad dat zij bij een gewoon huis was aangekomen, maar bij het geheime kamertje zou ze toch twijfels gekregen hebben. koos bemerkte dit toen hij haar zag terugdeinzen naar de trap toe. Hij zou toen zijn pistool gepakt te hebben om haar te dwingen terug te komen. Het was haar toen uiteraard  volledig duidelijk dat Koos geen goede bedoelingen had. En opeens zou het pistool naar Koos meent door zijn grote gespannenheid afgegaan zijn. koos dacht haar niet geraakt te hebben, daar ze rechtop bleef staan. Toen zou hij nogmaals geschoten hebben en raakte haar uiteindelijk in hoofd en borst. na het tweede schot was ze in elkaar en van de trap gevallen. Koos legde haar aanvankelijk op het trapgat. Hij was bevreesd dat iemand hem gehoord had, maar het verkeer buiten zou gewoon doorgereden zijn. terwijl het meisje dodelijk gewond op de grond lag zou Koos zowel kwaad op haar en zichzelf zijn geweest dat het zover gekomen was. koos zou haar vervolgens op een matras gelegd hebben. Er was bloed op de vloerbedekking en de trap terecht gekomen. Koos ontkend seksueel contact met Emy de Boer te hebben onderhouden eveneens het volgens hem onjuist is dat hij het meisje  langere tijd ( dat wil zeggen enkele dagen 0 in het kamertje opgesloten zou hebben gehad )  in het kamertje opgesloten zou hebben gehouden. Tevens zou hij geen chloroform gebruikt hebben om haar te bedwelmen..

Hier liegt Koos  bijna alles. Behalve dan dat hij haar heeft doodgeschoten. Bij sectie is wel- terdege geconstateerd dat er chloroform is gebruikt. Zoals al geschreven heeft Koos wel een heel ander verhaal aan mij verteld.

Koos ging hierna op zoek naar de hutkoffer die hij naar enig zoeken gevonden had en waar hij het lijk in stopte. Toen hij met de koffer buiten kwam zou zijn buurman  hem gezien hebben en bemerkt hebben dat de koffer zwaar was, maar koos redde er zich met een leugen uit.

Wat we op de televisie hebben kunnen zien die leugen. En hoe hij om die leugen zo hartelijk moest lachen.

Koos begon vervolgens te rijden en wilde het lichaam zo ver mogelijk uit de buurt dumpen, Hij zou wel beseft hebben dat als hij zou worden aangehouden het  “over “was “maar het zou hem naar zijn zeggen niet erg geïnteresseerd hebben Op een stille bosweg had hij zijn auto neergezet, hij had het lichaam uit de hutkoffer gehaald en het bos ingerold om het vervolgens met bladeren te bedekken.,Hij zou vervolgens naar Den Bosch zijn gegaan, waar hij Emy”s schooltas in een container had gegooid en hierna Rotterdam. Omdat de bijrijdersstoel doordrenkt was van het bloed van Emy. Hij had een paar dagen later het interieur van een andere Mercedes gestolen en verwisseld met zijn auto. De matras waarop het slachtoffer had gelegen, verscheurde hij en een sleutelbos gooide hij in de Zuidwal.

Komen we bij Thialda Visser. Gek genoeg was er weinig interesse van Peter zijn zijde over deze moord. Terwijl ik hem toch echt in 1994 daarvan op de hoogte van heeft gebracht. Maar daar nooit iets mee heeft gedaan. En dat heb ik nooit begrepen. Nu begrijp ik wel waarom hij niet al teveel interesse had in deze moord: “hij had toen op televisie moeten zeggen dat ik met hem er over had gesproken, maar dat mocht ik niet vertellen op de televisie”  het moest overkomen zoals hij zelf zei:  Ik stapte direct in het vliegtuig” Maar, zoals reeds geschreven had hij meer interesse in Stolk, Zweedse meisjes, en een mededader op de moord van Edith Post. Een mededader waarvan Peter wist dat er geen mededader was. En nooit is geweest bij de moord op Edith Post.

1609Thialda VisserKoos zegt: bij het koffiehuis van tante  Truus gezeten te hebben ( mei 1979 ) toen er een meisje in de richting van het Westeinde voorbij liep dat Koos zijn aandacht had getrokken. koos ging meteen bij tante Truus weg achter het meisje aan. Hij reed een stuk om en kwam haar verderop weer tegen. Hier zou hij haar  aangesproken hebben en haar meegelokt met een smoes over een videorecorder die hij op school moest afleveren. De inspiratie voor dit verhaal had hij aan een lolita-film ontleend. Koos nam het meisje Thialda Visser geheten, mee naar haat eerder beschreven geheime kamertje waar hij haar vastgepakt zou hebben en zij beseft had dat het hem ernst was. Ze zou geschreeuwd hebben dat Koos haar moest loslaten. Koos zou haar een klap in haar gezicht  gegeven hebben en haar vervolgens aangezet om zich uit te kleden. Ze had toen blijkbaar begrepen wat koos van haar wilde en zou gezegd hebben:  “eens moet het toch gebeuren ” Koos had getracht haar te penetreren, maar dit zou niet gelukt zijn “ik kreeg hem er niet in “Hierop dwong Koos haar hem te pijpen. Nadat hij klaargekomen was, zou hij haar aan haar pols hebben vastgebonden. Toen hij even weg was. wist zij  niettemin uit te breken en zou ook het slot van de kamer niet veel voorgesteld hebben. Koos ving haar echter op en sleepte haar terug naar de kamer. nadat hij haar opnieuw had vastgebonden, zou hij met chloroform gepoogd hebben haar weg te maken, maar dat ging niet. Na het orgasme zou al een gevoel zich van hem meester gemaakt van:  “Wat nu ” Hij trachten haar vervolgens te wurgen hetgeen hem niet lukte,waarna hij haar hoofd in een teiltje dat hij met water gevuld had,hield totdat zij was overleden. Zodra het donker was, had hij het lijk naar beneden gebracht en op de trap gelegd. Toen hij eenmaal gezien had dat er niemand op straat was, had hij het in de kofferbak van zijn Mercedes geladen. Hij liet het lichaam in een vrij nabij gelegen water ( de laak ) zakken, ofschoon hij aanvankelijk richting snelweg had gewild, maar hij was te benauwd om aangehouden te worden. In de daarop volgende periode had Koos naar zijn zeggen extra veel coke moeten innemen om zijn gevoel wat te sussen. Hij zou contact hebben gehad met een bekende kinderrechter die hem met een psychiater in contact bracht. Koos benadruk in deze periode zelfs herhaaldelijk te hebben aangegeven dat het niet goed met hem ging, maar de verschillende personen en instanties tot wie hij zich gewend hadden deze boodschappen niet of onvoldoende opgepakt. Hij zou zelfs een anonieme brief naar het het koffiehuis van tante Truus gestuurd hebben, dat er iets verschrikkelijk was gebeurd. Door steeds toenemende cocaïne gebruik begon Koos ook naar zijn zeggen gaandeweg meer paranoïde te worden. Voorts zou hij dwangmatiger in zijn gedrag geworden.

Nadat ik alles gelezen had over Koos zijn doen en laten. Ruim 24 uur met hem heb gesproken En zag dat het P.B.C tot de conclusie kwam dat Jacobus Dirk Hertogs te behandelen is!!!!. En ook daadwerkelijk is behandeld. Is het vertrouwen in  ( waar ik toch al geen hoge pet van op had ) gedaald naar 0,0.

Tot zo ver Koos Hertogs. In januari 2016 het vervolg. Omdat ik toen wat in mijn zakken gestopt kreeg, van Koos. En dat aan iemand in hotel Lapershoek heb gegeven, die mij daar kwam opzoeken, tijden de verborgen camera actie.

Maar. ik ga proberen op mijn manier op de site schrijven, over mijn criminele verleden. hoe ik het beleefd,gevoeld en ervaren heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s