De knip is leeg van de meeste Nederlanders.

Er wordt nogal veel door bekende Nederlanders gevraagd om I.J.M te steunen om  geld te geven. I.J.M is een mensenrechtenorganisatie die zich inzet tegen onder andere moderne slavernij en mensenhandel. Let op: moderne slavernij. Nou die kinderarbeid en kindermisbruik is niet zo modern bestaat al duizenden jaren. Maar dat terzijde.

Wereldwijd zijn er twee miljoen kinderslaven en kinderarbeid.In en in triest natuurlijk. Helaas zijn er wereldwijd  mensen die aan kinderarbeid miljoenen verdienen. Grote Nederlandse bedrijven verdienen er al jaren veel geld aan. laten hun kleren daar maken om dat het zo goedkoop is. En het zou hun een zorg zijn dat er werk fabrieken in India instorten. En dat daardoor kinderen sterven. En/of 15 uur per dag bezig zijn om te werken. Maar het zijn wel de  bedrijven in Nederland die zelfs vrienden in de politiek hebben.

Het kindermisbruik is helemaal gênant ook hier helaas miljoenen mensen wereld wijd die daar van houden. pedofilie is wereldwijd een probleem. Het is verschrikkelijk. Zelfs baby,s worden misbruikt. Walgelijk. maar ook hier zeggen weer veel mensen. En ja ook bekende Nederlanders zeggen pedofilie is een ziekte. Nou daar zak mijn broek vanaf.


DEN HAAG - Nederlanders snijden minder in de uitgaven dan vorig jaar.Dat blijkt uit een peiling van Ipsos,in opdracht van de NOS.67 procent van de ondervraagden zegt te hebben bezuinigd;vorig jaar was dat nog 86 procent. Wel blijft het voor veel mensen lastig  om rond te komen.Vier op de tien zeggen dat dat maar net lukt.14 procent komt maandelijks geld te kort.  Lege Portemonnee blut armoede geen geld armoe leeg broke portemonnaie geldbuidel beurs geldbeurs knip platvink
DEN HAAG – Nederlanders snijden minder in de uitgaven dan vorig jaar.Dat blijkt uit een peiling van Ipsos,in opdracht van de NOS.67 procent van de ondervraagden zegt te hebben bezuinigd;vorig jaar was dat nog 86 procent. Wel blijft het voor veel mensen lastig om rond te komen.Vier op de tien zeggen dat dat maar net lukt.14 procent komt maandelijks geld te kort. Lege Portemonnee blut armoede geen geld armoe leeg 

En natuurlijk daar moet wat aan gedaan worden. Maar hoe doen wij dat. Waarmee kunnen wij al die twee miljoen mee helpen. Nu weet ik wel dat vele zullen zeggen al redden wij er maar honderd. En dan? ook maar naar Europa halen? Want in het zelfde land blijven lijkt mij niet wenselijk. De kans op herhaling is groot. Toch?   Maar we zitten met vluchtelingen die uit de zelfde landen komen waar het gebeurd.

Het gebeurd in landen met een achter gebleven cultuur. Waar vrouwen worden gezien dat die alleen maar goed zijn om kinderen te baren en de man te dienen op een manier die hij wenst. I.J.M. is er dagelijks mee bezig. Een nobel streven. Maar het is water naar de zee dragen. Daar kan je biljoenen Euro,s of desnoods Dollars insteken maar het help niets. De corruptie, de armoede  viert daar hoogtij. En je moet nog oppassen dat je zelf niet in het gevang terecht komt of ergo niet vermoord wordt.

In betere tijden zou ik zeggen ach stort vijfentwintig Euro. Vandaag aan de dag vindt ik het bijna misdadig dat de I.J.M. en andere  organisatie,s  mensen om geld vragen. Duizenden mensen in Nederland moeten naar de voedselbank. Ze worden gekort de gezondheidszorg is schikbarend. En de vluchtelingen blijven binnenstromen en hebben het beter dan vele Nederlanders. En op gezette tijden gaan ze terug op vakantie. Wat volgens hun een oorlogsgebied is.!!

Laten we eens kijken wat de politiek ervan vindt. Dit is wel een beetje gênant, nietwaar?Jawel. GroenLinks, VVD, PvdA, Kuzu/Ozturk; allemaal stemden ze tegen de motie van CDA-Kamerlid Pieter Omzigt om kindhuwelijken te laten ontbinden. Zo’n kindhuwelijk, een 56-jarige salafistische baardman met een 13-jarig strak vagijntje? Is geen enkel probleem voor Jesse Klaver, Stef Blok en Diederik Samson.

Wat leven wij in een hypocriete wereld

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s