Peter R de Vries. Misdaadjournalist,voetbalmakelaar,rechter en psychiater.

Bij Humberto Tan liet Peter weer eens van zich horen. Als Peter rechter was geweest had hij Wilders veroordeeld voor een TBS-behandeling.

willy


 Waar hij nogal wat kritiek op kreeg. En met deze uitspraak ook gelijk de voorstanders van Wilders veroordeelden voor een Tbs-behandeling. Ook schrijft hij op Twitter. Alleen Wilders weet waar de wet voor staat en hoe deze gelezen moet worden. De pot verwijt dat die zwart ziet. Ik weet nog dat hij een rechtelijke uitspraak aan zijn laars lapte, verbod uitzending over seriemoordenaar Koos Hertogs. Peter was in het begin van zijn loopbaan als misdaadjournalist redelijk bezig. Waar ging het mis met Peter? Met veel geluk mocht hij de Heineken ontvoerders interviewen.Cor van Hout werd zijn beste vriend. Een vriend die werd verdacht van meerdere roofovervallen waarbij geweld niet werd geschuwd. Die verantwoordelijk was voor de ontvoering van Heineken en Joop Doderer die samen apart in een zelf gemaakte cel aan kettingen waren vastgebonden. Die even leuk na zijn vrijlating verder ging in de zware criminaliteit. Peter ging nog een stapje verder ook met Klaas Bruinsma hield hij als misdaadjournalist belangrijke informatie achter de hand. Ook het omstreden verhaal van Da Silva roept vraagtekens op. De onopgeloste zaak van Joran van der Sloot waar hij nog steevast van overtuigend is dat hij het heeft opgelost. Wie is hier nu rijp voor TBS? Er is helemaal niets opgelost in de zaak Joran van der Sloot. Om maar te zwijgen de judas rol die hij speelt in de zaak Holleeder en zijn zusters. Een lintje gaan dooknippen bij de opening van de zaak van crimineel Rob Zegerius zijn vrouw.Het onderzoeken naar de echte waarheid laat Peter koud. Ergo De echte waarheid doet hij onder de mat schuiven. Zoals bij Koos Hertogs dat hij heeft gedaan. En het is onbegrijpelijk dat hij dat al die jaren ongestraft kan doen. Er hangt een walm van corruptie en politieke vrienden boven zijn hoofd. Peter R de Vries is dus niet alleen misdaad journalist. En niet vies van criminelen de hand boven het hoofd te houden. Ergo om er bevriend mee te worden en gezamelijk de sekshuizen af stropen. Hij is ook voetbalmakelaar. Waar veel kinderen al worden gevolgd om voor grof geld te verkopen. Het is nog net geen slavenij. Maar als je er goed overnadenkt! Worden er toch mensen gekocht en verkocht. En word er dus veel geld verdiend over de rug van jonge jongens. En er gebeurd nog wel het een en ander crimineel in de voetballerij. Zoals laats in England en Scotland boven is komen drijven. Peter R de Vries blijft zich gedragen als een gespleten persoonlijkheid. En blijft maar met zijn arrogantie mensen schofferen. Hij heeft een ziekelijke drang om iedereen te willen regisseren. Peter is in de loop van de jaren een duivel geworden, die geen criminele fantasie te groot, geen leugen te grof en geen verraad te gemeen is.

Advertenties

5 gedachten over “Peter R de Vries. Misdaadjournalist,voetbalmakelaar,rechter en psychiater.

  1. Krijgt 2500 euro per uitzending , die Peter R..snap niet dat mensen daar niet doorheen prikken, huichelachtige laffe hond is het.,fijne dagen Nico..Groeten ui het Haagse..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s