Een ongeschreven wet.laat vrouwen zo weinig mogelijk weten van je criminaliteit.Hoe het ook kan aflopen met opdrachtgevers!

Deze video clip is op waarheid gebaseerd. De grote maffia baas geeft hem een opdracht om een lastig persoon te vermoorden voor geld.  Hij doet dat voor zijn familie en voor zijn vriendin. Het blijft niet bij deze ene moord. Er volgen er nog tientallen. Zijn vriendin is overal van op de hoogte ze krijg telkens het geld. Dan komt er een moment dat zijn vriendin een dubbel rol gaat spelen. Hij liquideert de opdrachtgever. Omdat zijn vriendin word, bedreigd door de opdrachtgever. Maar omdat zijn vriendin alleen maar dollar tekens ziet, liquideer ze haar vriend.

Die ongeschreven wet is niet meer van deze tijd. Er zijn genoeg vrouwen die de scepter zwaaien.Die ongeschreven wet is niet meer van deze tijd. Er zijn genoeg vrouwen die de scepter zwaaien. De vrouw in de film is nog steeds actief in het milieu

 

Advertenties

2 gedachten over “Een ongeschreven wet.laat vrouwen zo weinig mogelijk weten van je criminaliteit.Hoe het ook kan aflopen met opdrachtgevers!

 1. Als je voor je vriendin, op mensen gaat knallen ben je al zwakzinnig, en karakterloos..gasten gaan ook vaak ten onder aan Het lullen om stoer te doen, kijk mij is flinkie zijn..hou je bek, kan er niemand lullen..
  Mazzel Nico, het regent nu in het Haagje..

  Like

 2. Vroeger Nico,
  Waren vrouwen en kinderen heilig dat wist je als beroeps crimineel, dat was één van de ongeschreven regels in het milieu. Hedendaags gelden dat soort ongeschreven regels niet meer, de crimineel van vandaag ( niet elke) stelt zijn vrouw/vriendin op de hoogte of soms nog erger betrekt haar in zijn criminele activiteiten. Als zo meisje dan achter die dikke deur gaat en ze gaan zingen zijn ze nog verwonderd en kwaad ook, maar dat de jou dan bij zichzelf leg staan dat soort garnalen niet bij stil. Beetje oneerbiedig maar vrouwen zijn om te koken, het huishouden en de kids en natuurlijk om verwend te worden met cadeaus, vakanties en dat soort zaken. Er was altijd een gezegde: wie zijn vrouw liefheeft laat haar thuis! Maar ach vergane glorie voor mensen van onze leeftijd Nico.

  P.S.: Je schrijft lekker en het leest makkelijk en is daarbij ook nog eens boeiend, complimenten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s